Коровинська громада
Сумська область, Роменський район

ВІДОМА УКРАЇНСЬКА СПОРТСМЕНКА ЗАКЛИКАЛА УЧНІВ НЕ СТАВАТИ АГРЕСОРАМИ

Дата: 11.10.2018 10:18
Кількість переглядів: 529

ВІДОМА УКРАЇНСЬКА СПОРТСМЕНКА ЗАКЛИКАЛА УЧНІВ НЕ СТАВАТИ АГРЕСОРАМИ

До проведення Тижня правових знань на Сумщині долучилася і відома українська біатлоністка, срібна призерка Зимових Олімпійських ігор 1998 року Олена Петрова.
Спортсменка разом з фахівцями юстиції завітала до Сумської загальноосвітньої школи № 23 та поділилася з учнями своїм життєвим досвідом, шляхом до успіху. Олена закликала дітей спрямувати свою енергію та прагнення бути кращим не на приниження інших, а на розвиток, самовдосконалення та досягнення результатів, в тому числі і спортивних. Дуже важливо показати дітям правильний приклад для наслідування, бо від того хто для них є ідеалом залежить їхнє майбутнє.
Спеціалісти юстиції, наголосивши на серйозності проблеми булінгу, повідомили про відповідальність, яка настає за вчинення насильства та про наслідки, які завдає психіці словесне цькування, ігнорування та бойкотування.
Також школярам розповіли про роботу Міністерства юстиції України та запроваджені ним проекти, зокрема про загальнонаціональний правопросвітницький проект «Я МАЮ ПРАВО!». Поговорили про права та обов’язки дітей, передбачені Конвенцією з прав дитини та Конституцією України. 
До речі, напередодні Верховна Рада України підтримала у першому читані законопроект «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо протидії булінгу».

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь