Коровинська громада
Сумська область, Роменський район

РЕЄСТРАЦІЙНА СЛУЖБА ЮСТИЦІЇ СУМЩИНИ: СПРЯМОВУЄМО ЗУСИЛЛЯ НА ПЕРСПЕКТИВУ

Дата: 13.09.2018 14:30
Кількість переглядів: 454

Керівники відділів державної реєстрації області на нараді обговорили важливі питання діяльності. Найперше, звернули увагу на новели в законодавстві, щоб працювати в ногу з часом, реагуючи на всі зміни. 
Закон #ЧужихДітейНеБуває торкнувся не тільки державної виконавчої служби, окремі питання торкаються й органів реєстрації. Крім того, приділяється активна увага виявленню дітей в дошкільних та загальноосвітніх закладах, у яких відсутні документи про державну реєстрацію народження, особливу увагу звертаючи на осіб ромської національності.
«Важливим елементом роботи є постійне підбиття підсумків. Так ми бачимо плюси і мінуси своєї роботи, – говорить заступник керівника обласної юстиції з питань державної реєстрації Наталя Дуднікова. – Проведена нами нарада показала реальну картину роботи, ми побачили перспективи, подивилися на важливі питання, над якими будемо працювати. Вони, зокрема, стосуються реалізації проекту «Я МАЮ ПРАВО!» разом з центрами надання адміністративних послуг в районах, містах та об’єднаних територіальних громадах області».

#МінЮст #MinJust4U

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь