Коровинська громада
Сумська область, Роменський район

День знань у Коровинській школі

Дата: 03.09.2018 14:29
Кількість переглядів: 710

Сьогодні Коровинська школа знову наповнилась веселим гамором, а класи радо зустрічали святково одягнених і усміхнених школярів. Хтось із них прийшов до рідної альма-матер вдруге, втретє, вчетверте… Ну а хтось – востаннє чи вперше.

За доброю традицією, у цей день учнів з Днем знань та початком нового навчального року привітали заступник сільського голови Коровинської  сільської ради Терещенко В.В., начальник відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Коровинської сільської ради Вернигора  Є.О.,  голова батьківського комітету, заступник директора ТОВ СК «Агро» з соціальних питань Волік В.В., заступник генерального директора ТОВ «Довіра – 2008»  Гаврилюк С.М.

Святкову лінійку розпочали виконанням Державного Гімну. Звучали пісенні та віршовані вітання від школярів, привітання  від їх першої вчительки Кутняк В.Г. та директора школи Шила В.С.

Від СК «Агро» та «Довіри-2008»  вручені подарунки  найменшим школярам, учням 1 класу.  Цього року для 23 першокласників, які переступили поріг нашої школи розпочнеться цікаве шкільне життя, а для 10 одинадцятикласників цей рік буде вирішальним і покладе межу між дитинством і дорослим життям.

Сьогоднішнє свято ознаменувало початок перших шкільних уроків.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь