Коровинська громада
Сумська область, Роменський район

МАГІЯ ТРЬОХ ВІСІМОК СТВОРИЛА НА СУМЩИНІ 50 НОВИХ РОДИН

Дата: 15.08.2018 13:16
Кількість переглядів: 566

Вона – з ніжністю в голосі погодилась стати вірною дружиною і люблячою мамою, а він – надійною підтримкою і опорою для неї та їх майбутніх дітей. В день, що поєднав в собі потрійний символ безкінечності, фахівці органів юстиції Сумщини почули сто заповітних «Так» від закоханих молодят. Сьогодні найбільше шлюбів зареєстровано в Сумах – 22, в Конотопі одружилося 9 пар, в Охтирці – 6, в Шостці та Лебедині – по 3.
А ті, хто не встиг подати заяву за місяць до заповітної дати, скористалися зручним сервісом від Міністерства юстиції України «Шлюб за добу» та стали чоловіком і дружиною в день трьох вісімок. До слова, для проведення урочистої церемонії одруження в експрес-форматі в нещодавно відкритому «Open Space» облаштована елегантна пишно вбрана зала. Всього у 2018 році «Шлюб за добу» уклали 299 пар закоханих. Даним сервісом можна скористатися вже в трьох містах області – Сумах, Тростянці і Ромнах.
«Кожна пара хоче, щоб у день їхнього весілля все було особливим – навіть, числа в календарі. Нинішній рік став унікальним для всіх молодят, адже в ньому присутня цифра 8 – знак нескінченності. Тож нехай ніколи не закінчуються взаємна любов, повага, добробут і щастя в створених сьогодні сім’ях. Хай магічна дата буде нагадуванням для молодят про дані подружні обітниці», - зазначила очільник юстиції Сумщини Ірина Свистун.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь