Коровинська громада
Сумська область, Роменський район

Новий світ Нової української школи

Дата: 07.08.2018 13:36
Кількість переглядів: 710

1 вересня 2018 року всі першокласники прийдуть до Нової української школи. Найголовніше – ці діти навчатимуться за новим стандартом початкової школи і отримають якісно новий зміст освіти. Однак, щоб цей проект повноцінно реалізувати, окрім підготовки вчителів, потрібно також створити необхідне навчальне освітнє середовище. У зв’язку з тим, що в шкільному житті зросте частка групової ігрової, проектної і дослідницької діяльності, мають бути урізноманітнені варіанти упорядкування освітнього простору. Організація освітнього простору навчального кабінету потребує широкого використання нових ІТ-технологій, нових мультимедійних засобів навчання, оновлення навчального обладнання. Тому виконком сільської ради постійно опікується питанням забезпечення освітніх закладів, а саме, Коровинської ЗОШ І-ІІІ ст., Томашівського НВК, необхідним обладнанням та створенням сучасних умов навчання.

Отримані кошти з державної субвенції на суму 63410 гривень та виділені з місцевого бюджету 170050 гривень, інші кошти – 171019 гривень дали можливість вчасно провести тендерні процедури та дозволили реалізувати перші кроки освітнього проекту.

На сьогодні придбано мультимедійне обладнання на суму 17960  гривень, з метою організації навчального процесу та реалізації інтегрованого навчання у 1-х класах закуплено дидактичний матеріал на суму 62866 гривень гривеньЦе  забезпечить необхідні  умови, засоби і технології для навчання учнів, педагогів, батьків.

Окрім того, першачки, які підуть у школу 1 вересня цього року,  отримали набори LEGO, які допоможуть  дітям опановувати матеріал інтерактивно, цікаво та наочно.

На часі забезпечення меблями для навчальних кабінетів та ігрових кімнат. Адже вони вже готові прийняти першокласників. Велика заслуга в цьому дирекції та педагогів шкіл. Чимало зусиль та творчості проявили вчителі, і ваблять дітей яскраві кольори, герої мультфільмів, затишок і тепло, створене турботливими педагогами, запрошують у новий світ Нової української школи, щоб навчатися по-новому, стати успішними і щасливими. Бо щастя дитини – то добробут суспільства і  нашої громади.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь