Коровинська громада
Сумська область, Роменський район

ЮСТИЦІЯ СУМЩИНИ НАГАДУЄ ПРО БАТЬКІВСЬКІ ОБОВ'ЯЗКИ

Дата: 25.07.2018 15:23
Кількість переглядів: 405

ЮСТИЦІЯ СУМЩИНИ НАГАДУЄ ПРО БАТЬКІВСЬКІ ОБОВ'ЯЗКИ

Спілкування з боржниками та стягувачами поза кабінетом та особистим прийомом – дієва допомога для державних виконавців у процесі викорінення аліментної заборгованості батьків перед своїми дітьми. Адже інформування про можливі наслідки у разі залишення ситуації без виправлення часто стають рушійною силою для горе-батьків, щоб ті згадали про свої батьківські обов’язки.
Фахівці юстиції Сумщини напередодні провели роз’яснювальну роботу щодо обов’язку утримувати своїх дітей з боржниками, стягувачами, в трудових колективах і зі звичайними перехожими.
Нагадаємо, Верховна Рада України в другому читанні ухвалила другий пакет Законів, що посилюють відповідальність злісних неплатників аліментів.
Серед новацій - додаткові фінансові санкції для батьків-боржників, автоматизований арешт їх коштів, кримінальна відповідальність за ухилення від відпрацювання боргу перед своїми дітьми на суспільно-корисних роботах, а також можливість втратити чиновницьке крісло за борг перед дитиною. Нові санкції будуть застосовуватись після набрання чинності Законом.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь