Коровинська громада
Сумська область, Роменський район

День молоді 2018

Дата: 25.06.2018 10:25
Кількість переглядів: 818

Щорічно в останню неділю червня ми відзначаємо День молоді - свято всіх, хто відчуває себе молодим не лише за віком, а й душею. Так сталося і цьогоріч. 24 червня на стадіоні села Коровинці відбулося незабутнє свято – День молоді!

Серед всіх свят, які відзначає наша країна, День молоді - свято особливе та унікальне, бо саме такою є молодість. Це неповторна та відповідальна пора, коли людина вступає у самостійне життя, ухвалює свої перші власні рішення. Це час становлення, професійного вибору, час кохання та мрій, час планування майбутнього.

Відповідно до плану проведення свята відбулися змагання з волейболу,футболу,шашок,дартсу.

Переможцям були вручені грамоти та цінні подарунки. Справив незабутнє враження фестиваль патріотичної пісні. Гостями з м. Суми була проведена молодіжна програма, яка закінчилася неперевершеним  Фаєршоу.

Приємно відзначити, що у святкових заходах прийняли участь  представники Вільшанської, Засульської, Червонослобідської, Сакунихської сільських рад, Тернівської селищної ради та Томашівського і Рубанського старостинських округів. За це щира  вдячність керівникам громад: Мельникову М.В., Гордієнку І.М., Сендецькому Г.П., Осінній Л.П., Подлєсному В.А., а також старостам Коломійцю А.М. і Бойко B.C.

Щирі слова вдячності спонсорам свята: ТОВ ’’Агрофірма’’Довіра 2008“, директор Петренко О.В., заступник директора Гаврилюк С.М., ТОВ ”СК- АГРО“, директор Кожемяко Михайло Дмитрович, керуючий Коровинським відділом Коробка В.В. Спасибі приватним підприємцям, які забезпечили  торгові  та розважальні послуги.           

Фото без опису

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь