Коровинська громада
Сумська область, Роменський район

Завершився оздоровчий період для дітей у Томашівському НВК:ЗОШ І – ІІІ ст., ДНЗ

Дата: 18.06.2018 16:29
Кількість переглядів: 531

Завершився оздоровчий період для дітей у Томашівському НВК:ЗОШ І – ІІІ ст., ДНЗ. Здорове калорійне харчування, цікаві виховні заходи та захоплюючі екскурсії на довго запам’ятаються школярам. Адже не завжди випадає нагода, долаючи інтелектуальні  перешкоди, знайти скарб у вигляді стародавніх цінних монет, потримати їх у руках, дивуючись викарбуваній даті на ній – 1766.    

 Захоплення викликала пригодницька гра «Лабіринт удачі». Не одну мороку довелося розплутати дітям, вибираючись лабіринтом на волю. Як у справжньому детективі, був злодій, розслідували злочин, за успішне розкриття якого діти отримали заслужену винагороду.              

 У стінах сільської бібліотеки провели патріотичний захід «Усе моє, все зветься Україна!». Національна символіка, віхи історії,  чарівні віночки, які діти створили із власних перемог, незвична скриня із сюрпризами – усе це викликало гордість за дорогу серцю Вітчизну. І наприкінці гри діти, пишаючись, виголосили: «Ми – українці!»

Перегляд мультфільмів на широкоформатному екрані будинку культури, конкурс малюнків на асфальті, походи стежками рідного краю, ігри і розваги сприяли змістовному відпочинку. Відвідали краєзнавчий музей смт.Недригайлів, весело відпочили у с.Костянтинів та с. Беседівка, задоволені повернулися із екскурсії до  с.Хоружівка. Неймовірні враження отримали школярі від  поїздки до м. Батурин.

Закриття оздоровчого табору пройшло теж незвично. У кафе «Гарного настрою» на шкільному майданчику, із смачною власноруч звареною кашею,  музичними, інтелектуальними і спортивними конкурсами дітям було весело і цікаво.


Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь