Коровинська громада
Сумська область, Роменський район

Завершився оздоровчий період для дітей у Томашівському НВК:ЗОШ І – ІІІ ст., ДНЗ

Дата: 18.06.2018 16:29
Кількість переглядів: 549

Завершився оздоровчий період для дітей у Томашівському НВК:ЗОШ І – ІІІ ст., ДНЗ. Здорове калорійне харчування, цікаві виховні заходи та захоплюючі екскурсії на довго запам’ятаються школярам. Адже не завжди випадає нагода, долаючи інтелектуальні  перешкоди, знайти скарб у вигляді стародавніх цінних монет, потримати їх у руках, дивуючись викарбуваній даті на ній – 1766.    

 Захоплення викликала пригодницька гра «Лабіринт удачі». Не одну мороку довелося розплутати дітям, вибираючись лабіринтом на волю. Як у справжньому детективі, був злодій, розслідували злочин, за успішне розкриття якого діти отримали заслужену винагороду.              

 У стінах сільської бібліотеки провели патріотичний захід «Усе моє, все зветься Україна!». Національна символіка, віхи історії,  чарівні віночки, які діти створили із власних перемог, незвична скриня із сюрпризами – усе це викликало гордість за дорогу серцю Вітчизну. І наприкінці гри діти, пишаючись, виголосили: «Ми – українці!»

Перегляд мультфільмів на широкоформатному екрані будинку культури, конкурс малюнків на асфальті, походи стежками рідного краю, ігри і розваги сприяли змістовному відпочинку. Відвідали краєзнавчий музей смт.Недригайлів, весело відпочили у с.Костянтинів та с. Беседівка, задоволені повернулися із екскурсії до  с.Хоружівка. Неймовірні враження отримали школярі від  поїздки до м. Батурин.

Закриття оздоровчого табору пройшло теж незвично. У кафе «Гарного настрою» на шкільному майданчику, із смачною власноруч звареною кашею,  музичними, інтелектуальними і спортивними конкурсами дітям було весело і цікаво.


Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь