Коровинська громада
Сумська область, Роменський район

Літо – пора відпочинку, цікавих подорожей, ігор, зустрічей.

Дата: 13.06.2018 15:08
Кількість переглядів: 394

Ось і сьогодні  мешканців відпочинкового табору «Зелена планета», що працює при Коровинській ЗОШ І-ІІІ ступенів,  відвідали гості - працівники Недригайлівського відділу поліції: інспектор з ювенальної превенції Кириленко Аліна Анатоліївна та  старший інспектор кадрового забезпечення, майор поліції Мартиненко Олена Миколаївна. Поліцейські розповіли про правила дорожнього руху та продемонстрували дорожні знаки, особливу увагу приділили світлофорам, а саме їх кольорам, пішохідним переходам. Підготували ігри, загадки, оголосили конкурс малюнків. Особливо цікаво дітям було розглядати і приміряти професійне спорядження, посидіти за кермом поліцейської машини. 

         Діти – наше майбутнє! Такі профілактичні бесіди – дуже важливі та необхідні. Спілкування поліцейських з дітьми сприяє формуванню у підростаючого покоління позитивної думки щодо правоохоронної системи в цілому та почуття поваги до професії поліцейського. Дітям важливо знати, що поліцейський є надійним захисником, який охороняє громадський спокій, бореться зі злочинністю та завжди готовий прийти на допомогу.

Зустріч залишила багато цікавих незабутніх  вражень.

Сподіваємося, учні зрозуміли, що поліція є каральним органом лише для тих, хто порушує закон, скоює злочин. А для чесних, законослухняних громадян правоохоронці - рятівники, завжди готові прийти на допомогу й захистити від злочинних намірів.

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь