Коровинська громада
Сумська область, Роменський район

НА РАДІСТЬ РОДИНІ І УКРАЇНІ! СВІДОЦТВА ПРО НАРОДЖЕННЯ ДО ДНЯ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ

Дата: 07.06.2018 10:14
Кількість переглядів: 599

Урочисто, з виконанням Гімну України, квітами та подарунками в Сумському міському клінічному пологовому будинку Пресвятої Діви Марії вручено свідоцтва про народження дітей.
Богдан, Єгор, Андрій, Софійка та Марія – такими іменами нарекли батьки своїх новонароджених травневих дітей. І ось вони отримують з рук очільника області Миколи Клочка перший документ – Свідоцтво про народження.
«Сьогодні, у День захисту дітей, ми реалізували права маленьких українців – на ім’я та на перший документ, – сказала Наталя Дуднікова, заступник начальника з питань реєстрації юстиції Сумщини. – Хай виростають щасливими малюки під чистим мирним небом у любові батьків, у благополуччі».
Свідоцтва про народження напередодні Міжнародного дня захисту дітей та саме цього дня вручалися в обласному перинатальному центрі, у містах Путивль, Глухів, Тростянець, Охтирка , Шостка – 19 радісних нагод для свята.
Приємно, що сервіс по видачі свідоцтв про народження у пологових будинках користується попитом серед батьків. Якщо по Україні кожне четверте свідоцтво видається у пологовому будинку, то на Сумщині цей показник набагато вищий.
У минулому, 2017 році, на Сумщині зареєстровано 6504 народжень, і 61 відсоток свідоцтв про народження видано безпосередньо у пологових будинках. А вже в 2018 році ця цифра складає 77 відсотків.
#МінЮст #MinJust4U

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь