Коровинська громада
Сумська область, Роменський район

СВІТ ДОШКІЛЛЯ

Дата: 18.05.2018 14:50
Кількість переглядів: 1210

Фото без опису

На виконання наказу Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації від 02.03.2018 № 149-ОД «Про проведення обласного фестивалю-огляду фахової майстерності педагогів закладів дошкільної освіти «Світ дошкілля» у 2018 році» у квітні 2018 року відділом освіти, сім'ї, молоді та спорту Коровинської сільської ради проведеноІ етап обласного фестивалю-огляду фахової майстерності педагогів закладів дошкільної освіти «Світ дошкілля» у відповідності до Положення та номінаціях:«Гра – джерело розвитку дошкільника», «Компетентнісний підхід у реалізації сенсорно-пізнавального розвитку- дитини дошкільного віку»,  «Вектор наступності в роботі дошкільної та початкової ланок освіти у світлі- Концепції «Нова українська школа».

У конкурсі взяли участь педагогічні працівники Коровинського дошкільного навчального закладу. Всього було представлено 3 роботи.

         На підставі рішення журі переможцем визнано Каплю Ніну Дмитрівну, вихователя Коровинського ДНЗ з у номінації  «Гра – джерело розвитку дошкільника».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь