Коровинська громада
Сумська область, Роменський район

СОЦІАЛЬНИМ ПРАЦІВНИКАМ РОЗПОВІЛИ ПРО ПРОЕКТ «Я МАЮ ПРАВО!»

Дата: 07.05.2018 16:13
Кількість переглядів: 374

 Фото без опису

Співпрацюючи з різнимидержавними структурами та громадськимиорганізаціями, юстиціяСумщинипостійнорозширяє коло партнерів для нових справ. Вженеодноразовофахівціюстиціїпрезентували на загальнообласних заходах різних структур загальнонаціональний проект «Я МАЮ ПРАВО!», водночасрозбудовуючинапрямиспівпраці.
 Долучилисяфахівціюстиції й до засіданняобласноїкоординаційної ради з вирішенняпитаньосіб з інвалідністю, щодіє при Департаментісоціальногозахистуоблдержадміністрації, в якій взяли участь 27 управліньсоціальногозахистурайонів та міст, а також 23 громадськихорганізації, щооб’єднують людей з інвалідністю. Велику участь у підготовціцього заходу взяла Координаційна рада молодихюристів, щопрацює при головному управлінніюстиції.
 «Важливобуло для такого загалуякнайповнішепредставити проект МіністерстваюстиціїУкраїни «Я МАЮ ПРАВО!», аджевінбезпосередньостосуєтьсясоціальногозахисту наших громадян, починаючивід права на субсидію і питаннямипротидіїнасильства в сім`ї, – підкреслюєочільникюстиціїСумщиниІрина Свистун. – Інформація про такийважливий проект потрібнасоціальнимпрацівникам, адже вони кожного дня спілкуютьсяізсоціальновразливимикатегоріяминаселення і можутьнадатипораду, кудизвернутися і де шукатипотрібноїправовоїдопомоги».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь