Коровинська громада
Сумська область, Роменський район

ХІІ Всеукраїнська акція "Серце до серця" та розвиток благодійності в Україні

Дата: 20.04.2018 12:09
Кількість переглядів: 523

«Серце до серця» – це подія, що збирає всіх добрих і щирих людей, які хочуть допомогти дітям. А допомога – це більше, ніж слова….

По всіх регіонах України у період з 2 по 22 квітня 2018 року пройшла ХІІІ Всеукраїнська благодійна акція  «Серце до серця» – «Почуй світ!», направлена на збір коштів для важкохворих дітей. Цього року українці зібрали гроші на обладнання для дітей з вадами слуху. Заклади освіти Коровинської сільської ради не залишилися осторонь цієї доброї справи. До акції також долучилась учні, батьки, педагоги.

У Коровинській ЗОШ І-ІІІ ст., Томашівському НВК  проведені виховні години «Зігріємо теплом своїх сердець», години спілкування  «Акція «Серце до серця» - шанс для хворих дітей», конкурс малюнків «Чую серцем, бачу очима, розповідаю гарними вчинками». З особливим ентузіазмом учні та їх батьки підготувалися до благодійних ярмарків і, сповнені милосердям, пропонували навперебій свої кондитерські вироби з єдиною метою – допомогти важкохворим діткам.

Найменші учасники акції, вихованці Коровинського дошкільного навчального закладу, підготували та показали театралізовану виставу «Неймовірні пригоди Кози-дерези».

         Зібрані кошти на суму 6307 грн.    перераховані  на рахунок Благодійного фонду «Серце до серця».

         Про розуміння важливості участі у благодійній акції свідчать висловлювання учнів. Третьокласник Даніїл Чуєв говорить: «Я взяв участь в акції «Серце до серця», бо вважаю, що всі діти повинні бути здоровими, щоб навчатися, гратися,  відпочивати. Наш клас зібрав найбільше коштів, які підуть на лікування дітей з вадами слуху». Учениця 4 класу Дарія Ялова радіє з того, що в їхньому класі немає дітей  таких діток,  але «…я знаю, що в Україні є діти, яким потрібна допомога. І кошти, зібрані нами, підуть на придбання медичного обладнання хворим». Шкробот Поліна, учениця 5 класу, зізналася, що їй подобається допомагати людям, які сьогодні її потребують. «Де є добрі люди, там біди не буде»,- підсумувала свої висновки дівчинка.

         Творіть добро – воно обов’язково  повернеться!   

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь